23 Şubat 2009 Pazartesi

Günün Testleri !

Aşağıdaki test sonuçları ''görsel algıma göre kariyerim ve karakter analizimin'' sonuçlarını içeriyor...kendimle gurur duydum ve egom o kadar kabardı ki sizinle de paylaşmak istedim :)

İş Yönetmek
Yönetici demek her zaman insan yönetmek anlamına gelmez, siz ben 'insanlara emir veremem' diyenlerdensiniz ama kesinlikle olaylara yaklaşımınız bir yönetici gibi hakim ve derinlemesine, siz belki insan yönetemezsiniz yada yönetmek istemezsiniz ama kesinlikle iş yöneten başarılı bir yönetici olursunuz. Olayın bütününe hakim olabilme ve aynı zamanda detayları kontrol edebilme yeteneğiniz sayesinde üstesinden gelemeyeceğiniz iş yoktur.

"Hayat Bir Oyun" Diyenlerdensiniz
Hayatın çok fazla ciddiye alınacak bir yanı olmadığını düşünüyorsunuz. Sizin için bir işin içinde eğlence ve heyecan yoksa bir anlamı da yok. Kendilerine ulaşılmaz hedefler koyarak, hayatlarını o hedeflere ulaşmak uğruna mutsuzluk ve hırs içerisinde geçiren insanları anlamakta zorluk çekiyorsunuz. Çünkü siz eğer bir iş yapıyorsanız o işten keyif alıyor olmanız gerekir, aksi takdirde sadece bir hedef belirleyip ona koşuyor olmak, sizin için anlamsız bir uğraş. Bu yüzden siz rahat ve keyif veren tavırlarınızla herkesin kendi yaşamı içerisinde birlikte olmak isteyeceği huzur veren bir karaktersiniz.

Güzellikleri paylaşmak adına :)

Hiç yorum yok: